ارشد - دانلود تحقیق علمی

جمعه 17 شهریور 1396 ساعت 08:51
تیره (Family)………………………………… پونیکاسه (Punicacea) جنس (Genus)………………………………. پونیکا (Punica) گونه (Species)…………………………. Punica granatum L. Punica protopunica Balf. انار دارای عدد کروموزمی پایه هشت (8X= ) است و تعداد کروموزمهای بدنی آن شانزده (16 = 2n) گزارش شده است. خانواده انار از نظر گیاه شناسی تنها دارای دو گونه میباشد: 1-گونه غیر خوراکی (Punica protopunica Balf.): که …

  

تحقیق کامل - دانلود تحقیق علمی

متن کامل پایان نامه را در سایت منبع fuka.ir می توانید ببینیدمنگنز (Mn)
سلنیوم (Se) 07/0
15/0
6/0
9-2 شاخصهای بلوغ
میوه انار بین 5/4 تا 6 ماه بعد از ظهور گل به بلوغ میرسد. میوهها باید قبل از رسیدن بیش از حد و قرار گرفتن در شرایط ترکیدگی میوه برداشت شوند. شاخصهای بلوغ بسته به رقم، شامل رنگ خارجی پوست (از زرد تا قرمز) و رنگ عصاره، اسیدیته و مواد جامد محلول است. حداکثر اسیدیته قابل تیتراسیون بین یک درصد در ارقام ملس است. حداقل مواد جامد محلول 15 تا 17 درصد میباشد (قادر، 2006 ). شاخصهای بلوغ برای تعیین زمان برداشت محصول بهطوریکه بازار پسندی و کیفیت قابل قبولی جهت مصرف کننده را دارا باشد، مهم است. صفات کیفی میوه انار و همچنین فاکتورهای ظاهری از جمله شاخصهای بلوغ میباشند.
10-2 زمان رسیدن و برداشت میوه انار
درخت انار بهطور معمول از سال سوم پس از کاشت تولید گل و میوه مینماید. رسیدن تدریجی بوده و با توجه به آب و هوا و رقم از اواسط شهریور ماه تا اواخر آبان ماه ادامه مییابد. رسیدن میوه زمانی است که نسبت قند به اسید ثابت بماند و پوشش دور دانهها نیز محل قرار گرفتن دانه ها قرمز رنگ شود. هنگام برداشت میوه باید بهطور کامل رسیده باشد. بلوغ میوه در زمان برداشت مهمترین عامل تعیین کننده عمر انبارمانی و کیفیت نهایی میوه است. به عنوان مثال اگر میوه انار قبل از رسیدن (به صورت نارس) برداشت گردد، رسیدن آن ادامه پیدا نمی‏کند و پوست آن زود خشک شده و فاقد خاصیت انبارمانی و صادرات میگردد. میوههای نابالغ بیشتر در معرض چروکیدگی و صدمات مکانیکی بوده و دارای طعم نامطلوب نسبت به زمان رسیدن هستند. اگر میوه دیر برداشت گردد، دانههای درون میوه حالت کم آبی پوکی و بیوزنی پیدا مینمایند و درصد ترکیدگی میوه بالا می‌رود و از کیفیت میوه کاسته میشود. میوههایی که خیلی زود یا دیر برداشت میشوند نسبت به میوههایی که در زمان مناسب برداشت میشوند در برابر نابسامانیهای فیزیولوژیکی پس از برداشت حساستر هستند. شاخص‏های بلوغ جهت کیفیت خوب میوه برای مصرف کننده و بازار پسندی مهم میباشند (پکمزکی و ارکان، 2003). رسیدن فرآیندی است که در اواخر مرحله رشد و نمو اتفاق میافتد. ارقام انار

--------------------------------------------------- نکته مهم : هنگام انتقال متون از فایل ورد به داخل سایت بعضی از فرمول ها و اشکال (تصاویر) درج نمی شود یا به هم ریخته می شود یا به صورت کد نمایش داده می شود ولی در سایت می توانید فایل اصلی را با فرمت ورد به صورت کاملا خوانا خریداری کنید: سایت مرجع پایان نامه ها (خرید و دانلود با امکان دانلود رایگان نمونه ها) : elmyar.net ---------------------------------------------------



قیمت: 11200 تومان

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.